Nišville 2010 u gubitku – 4,8 miliona dinara

Stella

Mirjana Arsić, student Pravnog fakulteta u Nišu. Borac za ljudska prava. Aktivan član nevladinog sektora. Trenutno radi na projektima koji za cilj imaju buđenje mladih iz apatije, i njihovo aktivnije učestvovanje u svakodnevnici. Cilj joj je da sama kreira sopstveni put, i trudi se da oko sebe stvara đuskaviji i svetliji svet.

You may also like...

8 Responses

 1. Milan Stosic says:

  Na osnovu pročitanog mogu samo reći da je sramota za Grad i Vladu što ne postoji interesovanje za održavanje jednog ovakvog festivala u Nišu.

  Vreme jeste teško, ali ako Vlada već ulaže u Guču i neke druge "festivala" zbog čega ne bi mogla to učitini i za jedan "kulturniji" festival (jazz je ipak za nešto emancipovanije ljude od trubača :)).

  Posebna stvar je i to što je ove godine na konto Nisvila došao veliki broj stranaca i turista u Niš, tako da zajedno sa povećanjem broja letova sa aerodroma u Nišu, možda se ovaj grad malo "otvori" i počne da liči na evropski … ili ipak neće?!

  • Slazem se sa tobom, Milane, u potpunosti. Evo, ovde u Pargi (mali grad u Grckoj) sam ladno upoznao jednog lika (taksista) koji je dva puta bio u Srbiji, i cuo je za Nisville (iako je bio poslom u Jagodini). Ja sam se odusevio.

   Da, mislim da sam sve rekao.

 2. Ilija Jovanovic says:

  VELIKA I MALA SRAMOTA.
  Festival je popularniji od samog grda a taj isti grad bjezi od sopstvene promocije.

  Zaboravlajuci da su svi izvodjači kao i gosti festivala najbolji ambasadori………….

  I sam sam dva puta gostovao u Vasem gradu na spomenutom festivalu, odlicna organizacija, profesionalan pristup i odnos cele ekipe

  Cuvajte vas festival cuvajte Niš i tradiciju.

  Ilija Jovanovic
  glasbeni manager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *