Pozitivne muzičke vibracije Niša

“Kalipso” – Novi projekat Nemanje Kostića

February 25, 2012 by SSpin  
Filed under Promocije

Nemanja KostićNemanja Kostić vam predstavlja svoje novo izdanje Kalipso, potpisano za nemačku etiketu Plusquam Division. Izdanje sadrži dve numere, Kalipso, a pored toga i remix za poznatog brazilskog DJ-a Glitter-a.

Tvrđi zvuk je ono što ovaj track razlikuje od Nemanjinih dosadašnjih projekata. Kalipso počinje laganim poigravanjem drums efektima, koji odaju utisak slučajnog odabira, ali u trenutku uleta duboke bass linije sve dobija savršen smisao.

Track se može opisati kao kompleksan aranžman, pažljivo upakovan u celinu, posebno energičan i preporučljiv za peak time.

Tu je i video, delo Nikole Kneževića aka Isteffect-a, zanimljiv video, koji slikovito prenosi energiju Kalips-a. Drugi track na izdanju je remix Glitter-ove numere Back to Acid, u kojem se Nemanja jednostavno poigrava lead synth melodijom i zategnutim ritmovima, zaokružujući čitavu ovu muzičku priču.

O ozbiljnosti i kvalitetu ovog Nemanjinog izdanja govori činjenica da je već licenciran za etiketu Galore Music, na kompilaciji Enjoy Techno Vol. 8, na kojoj će se naći sa velikim nemačkim imenima techno scene, poput Ida Engberga, Martina Eyerera, Formant B-a i mnogih drugih.

Zvanični sajt: nemanjakostic.com

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0aQZroQFXM8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H9aqPfoyEBI[/youtube]

O autoru SSpin

Komentari

2 Dva komentara u "“Kalipso” – Novi projekat Nemanje Kostića"

  1. qpoafm on Mon, 19th Sep 2016 10:00 am 

    xhKe8S ibxjbbcjshbz, [url=http://ujrjnvutonjz.com/]ujrjnvutonjz[/url], [link=http://evqypebtocbi.com/]evqypebtocbi[/link], http://hdefkisggdms.com/

  2. qnfltmt on Fri, 23rd Sep 2016 2:58 am 

    gPNmrS xodsysouycxc, [url=http://gwcitoadskuz.com/]gwcitoadskuz[/url], [link=http://xynmiyqwjytj.com/]xynmiyqwjytj[/link], http://jsfponavhmer.com/

Kaži i ti svoje mišljenje. Komentar je uvek dobro došao ;-) .