Pozitivne muzičke vibracije Niša

“Isceljujući zvuci” u Nišu

April 19, 2012 by SSpin  
Filed under Sala Fakulteta umetnosti

MojcaMalek200Studentski kulturni centar Niš Vas poziva na koncert

ISCELjUJUĆI ZVUCI

Planetarnih gongova, Himalajskih i Kristalnih činija
Zvuk novog doba!

MOJCA MALEK (Slovenija)
DIMITRIOS KARAGIANAKIS (Grčka)

Ulaz je besplatan, karte se mogu preuzeti u prostorijama SKC-a svakog radnog dana od 10 sati do 15 sati. Sve informacije mogu se dobiti na telefone 018/523-120 i 018/523-411.

Subota, 21. april, 20 sati
Sala Fakulteta umetnosti, Knjaževačka 2a

Planetarni gongovi, kristalne i himalajske činije istrumenti su koji imaju veoma dugu tradiciju u istočnim civilizacijama i veruje se da njihovi zvukovi imaju isceljujuće moći. Karakterišu se bogatim zvučnim spektrom koji nas ispunjava harmonijom i kontinuiranim osećajem obnavljanja. Planetarni gongovi su podešeni na frekvencije rotacija planeta našeg Sunčevog sistema.

Sa druge strane, himalajske činije izrađene su od 7 legura gvožđa gde svaka od njih takođe predstavlja određenu planetu u Sunčevom sistemu. Zbog svog mističnog dejstva na živa bića, nalaze veliku primenu u meditacijama i zvuko-terapijama. Svaki čovek je odraz makrokosmosa i tako isceljujući zvuci ovih instrumenata pobuđuju energetske centre našeg tela i organa, opuštaju na svim nivoima, podmlađuju i regenerišu našu energiju i bio stanje u celini.

Mojca Mori Malek, je međunarodno priznata umetnica iz Maribora (Slovenija). Svojim performansima učestvovala je na mnogim značajnim dešavanjima širom Evrope.

Koncert organizuje Studentski kulturni centar Niš.

Najava preuzeta sa sajta SKC Niš

O autoru SSpin

Komentari

Jedan komentar u "“Isceljujući zvuci” u Nišu"

  1. atewfmajl on Wed, 7th Sep 2016 8:49 am 

    cWleJD yxtjlgwwmuua, [url=http://xovddjfbxtyt.com/]xovddjfbxtyt[/url], [link=http://jdpqtwqhdyue.com/]jdpqtwqhdyue[/link], http://ynttlfdhygli.com/

Kaži i ti svoje mišljenje. Komentar je uvek dobro došao ;-) .