Pozitivne muzičke vibracije Niša

Prti Bee Gee – Feedback – Petak, 11. 11.

November 8, 2011 by Stella  
Filed under Nis-Music

Prti Bee Gee konačno u Nišu!

Renovirani Feedback ne prestaje da nam priređuje iznenađenja, ovoga puta to je nastup Prti Bee Gee-a. Prti Bee Gee je beogradska hip hop grupa, poznata po, od njihovog stupanja na scenu, heroin rap-u. Pre nešto manje od mesec dana, nakon petogodišnje pauze, pojavio se njihov četvrti album  “Bez šećera te će ovaj nastup biti savršena prilika za promociju istog.

Ulaz košta  400 rsd-a, a karte nisu puštene u pretprodaju, te se mogu kupiti na ulazu u klub.

Početak od 10:30

Osim ovoga u Feedbacku će tokom novembra biti još puno odličnih muzičkih dešavanja. O svemu se možete detaljnije informisati i na zvaničnom sajtu Feedback-a, gde kalendar dešavanja uredno sređuju.

Feedback

O autoru Stella

Mirjana Arsić, student Pravnog fakulteta u Nišu. Borac za ljudska prava. Aktivan član nevladinog sektora. Trenutno radi na projektima koji za cilj imaju buđenje mladih iz apatije, i njihovo aktivnije učestvovanje u svakodnevnici. Cilj joj je da sama kreira sopstveni put, i trudi se da oko sebe stvara đuskaviji i svetliji svet.

Komentari

2 Dva komentara u "Prti Bee Gee – Feedback – Petak, 11. 11."

  1. kypqueph on Wed, 7th Sep 2016 2:00 am 

    V3ADwa glpzgyjdsgxt, [url=http://gzvnidgfaiin.com/]gzvnidgfaiin[/url], [link=http://xgowgqpeefgg.com/]xgowgqpeefgg[/link], http://omdtztrcnqby.com/

  2. xpruts on Sat, 10th Sep 2016 8:07 pm 

    2BhbQh cngllolqlmlu, [url=http://maebvadjqazb.com/]maebvadjqazb[/url], [link=http://uwvuxosshlzr.com/]uwvuxosshlzr[/link], http://vaqjjydorrqw.com/

Kaži i ti svoje mišljenje. Komentar je uvek dobro došao ;-) .