Pozitivne muzičke vibracije Niša

Marconiero – koncert – klub Juridicium – 18. februar

February 7, 2012 by Stella  
Filed under Nis-Music

Marconiero 20 godina na sceni!

Koncert – MARCONIERO & RIZLE –

Najistrajniji beskompromisni niški reper MARCONIERO održaće koncert povodom 20.godina na sceni sa svojim bendom RIZLE u subotu, 18.februara 2012, u Klubu „Juridicum“ na pravnom fakultetu u Nišu, sa početkom u 22:00h!

Na repertoaru će pored preseka dosadašnje karijere biti odsvirano i dosta numera sa aktuelnog albuma „Istinite priče“, a sasvim je izvesno očekivati i premijerno izvođenje nekih novih pesama.

Markonjerov bend RIZLE je inače sastavljen od prekaljenih niških muzičara, a nastupiće u sledećoj postavi: Dragan Gale Stoiljković – bubanj, Marko Mugabe Milivojević – bas, Branimir Branko Stanković – gitara, Bojan Boško Bojković – klavijature.

Specijalni gost na ovom slavljeničkom koncertu biće NAOPAK, nadasve duhovit i buntovan predstavnik nove struje niške hip hop scene, a moguća su još neka prijatna iznenađenja.

Ulaznice u pretprodaji od ponedeljka, 6.februara po ceni od 250,oo dinara: Music House, Energy music shop, CD Sound, Happy House i Juridicum (pravni).

www.marconiero.com

http://www.youtube.com/user/marconiero?feature=mhee

http://www.facebook.com/pages/Marconiero/63574686018

O autoru Stella

Mirjana Arsić, student Pravnog fakulteta u Nišu. Borac za ljudska prava. Aktivan član nevladinog sektora. Trenutno radi na projektima koji za cilj imaju buđenje mladih iz apatije, i njihovo aktivnije učestvovanje u svakodnevnici. Cilj joj je da sama kreira sopstveni put, i trudi se da oko sebe stvara đuskaviji i svetliji svet.

Komentari

Jedan komentar u "Marconiero – koncert – klub Juridicium – 18. februar"

  1. Sexi Shop on Fri, 17th Feb 2012 10:54 pm 

    Jedva cekam sutra :)

Kaži i ti svoje mišljenje. Komentar je uvek dobro došao ;-) .