Pozitivne muzičke vibracije Niša

Velika salsa žurka na Pravnom 16. decembra!

December 8, 2011 by Milan SalsaNis.com  
Filed under Klub Pravnog SKC

Salsa žurka na Pravnom 16. decembraPosle nešto duže pauze sa salsa žurkama u Nišu u petak 16. decembra zakazana je jedna velika salsa žurka da se nadoknadi propušteno.

Žurka će biti održana u renoviranom klubu na Pravnom fakultetu i ovo će biti “probna” žurka koja ako se pokaže dobro nastaviće se sa organizacijom, o čemu ćete biti naknadno obavešteni.

Inače, onima koji su u niškoj salsa priči od samog početka sećaju se kluba na Pravnom fakultetu i izvanrednih plesnih večeri u tom prostoru. Većina se slaže daje ovo bilo jedno od najboljih mesta za salsu, pored dvorišta Banovine i nekadašnjeg kafića Fabios.

Kakav je klub sada još uvek ne znamo, ali smo čuli da je dodata ventilacija koja je bila preko potrebna za bilo koje dešavanje u ovom klubu.

Kako salse nije bilo još od avgusta meseca očekujemo da će žurka u petak biti pravi pogodak i da će organizacija biti nastavljena.

Pozivamo Vas da dođite sa prijateljima da u što većem broju „zapalimo“ plesni podijum i nadoknadimo propušteno u proteklih par meseci!

Komentari

4 Dva komentara u "Velika salsa žurka na Pravnom 16. decembra!"

 1. ellhmgcbx on Thu, 1st Sep 2016 7:35 am 

  X6bx9H iewjcqhopvpi, [url=http://ppfgkebrzxbg.com/]ppfgkebrzxbg[/url], [link=http://lkdtwylrnlvu.com/]lkdtwylrnlvu[/link], http://uqyodryfwoif.com/

 2. asropedfa2yx on Sun, 11th Sep 2016 4:50 pm 

  [url=http://buystrattera.us.com/]buy strattera[/url] [url=http://buyazithromycin.org/]click here[/url]

 3. zhrvgvq on Thu, 22nd Sep 2016 2:35 am 

  8Padeq lwoqqntnnape, [url=http://mmbeqocrwxjn.com/]mmbeqocrwxjn[/url], [link=http://eqvufnxyflsl.com/]eqvufnxyflsl[/link], http://ciqvgcgmwvtf.com/

 4. yyadvspfe on Mon, 26th Sep 2016 3:13 am 

  pDvYJf vjjypicmppkn, [url=http://ucrrcmufizaa.com/]ucrrcmufizaa[/url], [link=http://xegwujqkrczh.com/]xegwujqkrczh[/link], http://nbegxiuutnid.com/

Kaži i ti svoje mišljenje. Komentar je uvek dobro došao ;-) .