Hladno pivo u Nišu – Izveštaj

You may also like...

6 Responses

 1. Zoran says:

  Odavno oni nisu PUNK. Ovo sto su oni danas se zove komercijala. No, nebitno, nadam ste uzivali kao i mi koji nismo otisli 😉

  • SSpin says:

   Sve zavisi sta ti podrazumevas pod time sta je to “punk”. U stihovima se svakako oseca bunt, i to je cinjenica. A te price o komercijali su samo prazne price 🙂

 2. Kinaski says:

  ni ja se ne bih složio da nisu Pank…Povukli jesu malo u neke modernije vode..ali nije komercijala ono što vole ljudi!

 3. Ma jebesh ime says:

  Na vetjem sranju od koncerta nisam bio! Koji majmun je pomislio da bi bilo pametno da se koncert odrzhi na toj letnjoj pozornici… Pa nisam isho da gledam balet ili da slomim vrat verutji se po onim stolicama, a mani to shto su jedva i odsvirali one prave dobre stare stvari, nego ova nova sranja!

  • SSpin says:

   @Ma jebesh ime

   Ok, poštujem zamerke. Evo, ajde ti daj predlog gde je mogao da se održi koncert? Lako je kuditi, daj konstruktivne kritike.

 4. kinaski says:

  pa ok, zamerki za set listu ima…msm da je bilo malo stvari koje sam licno hteo..ali 26 starih stvari je malo?/?? prvo svirali su stvari koje retko sviraju…slusao sam ih 3 puta i veruj mi prvi put cujem Sank, Backizagre…i tako to..To sto MI nismo ljubitelji tih pesama ne znaci da drugi nisu.. Inace, za stolice se slazem, i ja sam se polomio, i to bas! Ali jbg bolje ista nego nista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *