Demo Battle fest – review

Zoe_Jane

Miona Aleksić, student Evropskih studija, na Kipru. Član redakcije od osnivanja portala. Zaljubljenik u muziku, filmofil i veliki borac protiv srpskog šunda i kiča. Aktivan učesnik Free Hugs pokreta. Iako udaljena brdima i morima od Niša uključena je u sva njegova muzička dešavanja, te se trudi da informiše i ostale njegove stanovnike.

You may also like...

14 Responses

 1. SSpin says:

  Meni je mnogo krivi sto nisam prisustvovao, al’ sta je tu je.

  Izgleda da tupavo vreme nije omelo oprobanu ekipu! Svaka cast i sve pohvale Dejanu, Miksi i Milosu i ostalim Balkanrockovcima, kao i bendovima, koji su ucestvovali i pomogli da utisak bude potpun.

  Po fotkama iz galerije vidim da je bilo puno, sto me je bas obradovalo i sa uzivanjem sam citao izvestaj 🙂

 2. Milos says:

  Hvala na izvestaju, odlicno je uradjen. Sama organizacija je zadovoljna kako je sve proteklo i velikom posetom ljudi. Ukupno je kroz Brod procirkulisalo vise od 200 coveka, sto je za nepoverovati.

  @SSpin
  Hvala na lepim recima

  Pozdrav od BR ekipe

 3. Gile says:

  Svaka cast na izvestaju, i hvala na lepim recima o Balkanrock-u!! Veliki pozdrav za novinarku, Mionu, koliko se secam, koja je svojim prisustvom upotpunila nas Demo Fest… A mi organizatori cemo uvek biti fini za Nis-Music novinarke, hehe.

  Pozdrav u ime redakcije Balkanrocka

 4. Dejan says:

  Ja sam nazalost bio u putu to vece i veoma mi je krivo sto nisam prisustvovao, sada kada vidim da ste se super provelli.

  Hvala ekipi NMN na podsrci!

 5. dwd says:

  Pozdrav ekipi i imam par pitanja…Naime,,,da li se mogu prijaviti bendovi iz BiH,,,od kad do kad traju prijave…Hvala..pozdrav iz Zenice od DWD benda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *