KZP

Bend je nastao 2007. godine u Nišu a sa ozbiljnim radom kreće na proleće 2008. godine. Prve pesme su snimljene 2008. tokom leta a krajem iste godine je bend imao prvu svirku. 2009. godina je protekla veoma uspešno.

Nastale su nove pesme, sviralo se dosta i postignuti su veći uspesi. Osvojili smo 2. mesto na Demo Battle Festu koji je organizovao Balkanrock i 2. mesto na Čupinom memorijalu u sklopu Nisomnije.

Krajem 2009. godine počeli smo sa snimanjem demo albuma pod nazivom “Ka Ze Pe” i objavili ga na internetu 17. maja 2010. godine. Nakon toga smo svirali na humanitarnom koncertu koji je takodje organizvao Balkanrock i posle toga na mini festivalu Bunt i Solidarnost u organizaciji Alternativnog Kulturnog Centra u Nišu.

Do kraja 2010. godine bilo je još nekoliko dobrih nastupa: nastup na C.M.O.K. festivalu u Crvenki, na Rok maratonu i nastup s prijateljskim bendom iz Beograda – Bagra. Najomiljenija svirka je svirka na C.M.O.K.-u.

Postavu benda trenutno čine:

  • Andjelković Damjan[Daki] – vokal
  • Stevanovic Milan[Crni] – gitara, prateći vokal
  • Mitić Aleksandar[Mav] – gitara, prateći vokal
  • Milosevic Bogdan[Bogi] – bas gitara
  • Stojiljković Milan[Migi] – bubanj.

Rad u 2011. godini:

U 2011. godini se nadamo da ćemo snimiti drugi album i nastupati malo više van Nisa.
Počeli smo sa pravljenjem novih pesama pa ćemo videti već kako će sve to ići.

Album ce zvučati malo drugačije nego prvi. Naime, izdefinisali smo malo više naš zvuk i to bi se moglo predstaviti kao OiSka! 🙂
Uostalom, kad bude….čućete 🙂