„Prvi put, drugi put, treći put – prodato!“ – Dža ili Bu, 5.12., Club BUG (ex YeahBUG@)

Anja Janković

Anja Janković. Ide u gimnaziju, a bavi se i raznim drugim stvarima koje nema smisla nabrajati. Stalno se smeje. Nauka je inspiriše. Nada se da će jednog dana u skorijoj budućnosti živeti i studirati u Francuskoj.

You may also like...

252 Responses

 1. SSpin says:

  @lmp

  Pre svega hvala na feedbacku, svaka kritika i sugestija nečemu služi.

  Nisam najbolje razumeo deo “neko ko izigrava novinara na forumu sa velikom posećenošću” ? Forumu? “Tako velikom posećenošću?”.

  To da li je bend legenda ili ne, nije od važnosti za kvalitet izveštaja. Trudimo se da svaki bend (bilo da se radi o demo bendu ili afirmisanom) bude ispraćen odgovarajućim izveštajem.

  Jedna mala napomena, a uzgred može da posluži ukoliko niste znali – Izveštaj, kao jedna od novinarskih formi, je samo prošireni oblik vesti, tačnije vest sa više pojedinosti. I tu se priča završava.

  Da napomenem da ovaj portal uređuju srednjoškolci, studenti, i entuzijasti pre svega, i rad je neprofitabilan, čisto da ne bude zabune i nejasnoća.

  Još jednom zahvaljujem na kritikama, a koristim priliku da te uputim na adresu gde ih možeš uvek izneti našoj redakciji 018music et gmail tačka com .

  Hvala na razumevanju,

  Srđan

 2. Imp says:

  veliko YES za koncert, koji je bio fenomenalan; ali nazalost veliko NO za ovaj izvestaj.

  zao mi je, ali neko ko izigrava web novinara na forumu sa tako velikom posecenoscu kao sto je ovaj, morao bi…pa, ne znam kako to da kazem a da ne zvuci grubo – morao bi da PISE MNOGO BOLJE od ovoga. pre svega zato sto jedna ziva legenda od benda zasluzuje bolje napisan clanak.

  btw, ne slazem se sa komentarom o nerazgovetnosti vokala – i pored izuzetno niskog procenta krvi u rumu u mom organizmu, nisam imala problema sa razumevanjem. mozda zato sto sam znala pesme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *